Recenzje
Wybierz produkt z listy: 
Autor postu: adam
Wyświetleń: 13993
Dlaczego E2
Cowon E2 to super brzmiący odtwarzacz przenośny, który jest kolejnym urządzeniem odnoszącym sukces na polskim rynku.

Doskonały dla ludzi aktywnych i tych ceniących sobie komfort użytkowania oraz wysoką jakość muzyki bez względu na preferencje.
Cowon E2 gra wręcz niesamowicie, o czym świadczą liczne pochlebne recenzje prasy i użytkowników.

Aż dziw bierze, ze producentowi udało się uzyskać tak niesamowita jakość dźwięku. Producent znany z produkcji najwyższej jakości sprzętu tym razem postarał się aby zamknąć jakość w małej obudowie.

Cowon E2 to też świetny gadżet, luksusowo wyglądający, dopasowany do każdego charakteru i osobowości. Dostępny w wielu rożnych kolorach. Solidna konstrukcja zapewni na długie lata użytkowania. Odtwarzacz posiada funkcje głosowej informacji, która sygnalizuje użytkownika za każdym razem kiedy ten wykona operacje. Poza tym E2 to extra prezent dla każdego.
LP Temat Autor Data Wyświetleń
1 Recenzja odtwarzacza mp3 Cowon C2 [techno.gildia.pl] superata 2011-08-26 16865
2 Dlaczego E2 adam 2010-07-08 13993
3 Cowon J3 – elegancja i nowoczesność zdobywca nagrody RedDot Design 2010 . adam 2010-06-14 12849
4 Cowon E2 Test (aallen) forum.mp3store.pl adam 2010-05-26 14275
5 Cowon E2 testy forum (Siekiera) forum.mp3store.pl adam 2010-05-26 21241
6 Cowon iAudio E2 i Videotesty adam 2010-05-26 12558
7 Witam. Zapraszam na recenzję odtwarzacza mp3 Cowon E2.(KaszaWspraju) forum.mp3store.pl. Sprzętu użyc adam 2010-05-26 10981
8 Cowon E2 Test. (Tekst: Robert Pliszka) adam 2010-05-26 6231
9 Cowon E2 Mały Gigant Marek 2010-03-15 6804
10 Cowon iAudio E2 w Rzeczpospolitej Online Marek 2010-01-19 6385
11 Interia.pl - Cowon S9 - kolejna generacja Superata_PR 2009-02-03 9886
12 Wirtualna Polska: Cowon Q5W - gdzie kończy się odtwarzacz, a zaczyna komputer? Test Superata_PR 2008-11-26 9777
13 [PCLab.pl] Cowon D2 - niezłe brzmienie sterowane dotykiem Superata_PR 2007-07-20 17391
14 [forum] Cowon D2 - recenzja uzytkownika Superata_PR 2007-02-27 19383
15 [twojePC.pl] iAUDIO T2 vs. iriver S10 Superata_PR 2007-02-27 13357
16 [mp3fan.pl] Cowon D2 Superata_PR 2007-02-27 12011
17 [click] iAUDIO 6 - Metalowy twardziel, 5- Superata_PR 2006-10-23 13527
18 [Chip Komputer Test] Cowon iAUDIO 6 Superata_PR 2006-09-16 14095
19 [skaner.net.pl] Odtwarzacz iAudio T2 Superata_PR 2006-09-09 9821
20 [ocm.pl] Test iAUDIO G3 Superata_PR 2006-09-02 11365
1 - 2 - 3
Wszystkie nazwy handlowe, nazwy produktów, nazwy firm i ich loga użyte na stronach naszego serwisu internetowego
należą do ich właścicieli i użyte są wyłącznie w celach informacyjnych.
Zastrzegamy sobie prawo do błędów na stronie włączając w to błędy w opisach i specyfikacjach.